Το PLAN B των δανειστών: Ρίξτε τον Τσίπρα πάση θυσία!

Το PLAN B των δανειστών: Ρίξτε τον Τσίπρα πάση θυσία!

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το παιχνίδι είναι προφανέστατα «στημένο» και πολύ βρώμικο - Εξοργισμένος ο Τσίπρας τονίζει ότι οι δανειστές δεν θέλουν συμφωνία - Η επιχείρηση των δανειστών σε αγαστή συνεργασία με τους ντόπιους πρόθυμους θυμίζει άλλες εποχές. Κάλλιστα θα δίναμε τον τίτλο: «Κόκκινη Προβιά Νο2».
Οι νεότεροι, αν δεν γνωρίζετε τι ήταν η «κόκκινη προβια», ρωτήστε κάποιον παλιό.

Το παιχνίδι από όπου και να το πιάσεις... μυρίζει.

Στο Newsbomb.gr σας αποκαλύψαμε το βρώμικο παιχνίδι με αποκλειστικό ρεπορτάζ από νωρίς σήμερα το πρωί (24/06/2015) με τίτλο: «Ποιοι κρύβονται πίσω από τις πιέσεις του ΔΝΤ;»

Οι... μνηστήρες της εξουσίας, και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν, κινούνται συστηματικά και συντεταγμένα βάσει συγκεκριμένων οδηγιών: «Ρίξτε τον Τσίπρα πάση θυσία...».

Και τούτο διότι το σύστημα της διαπλοκής πίστεψε από την αρχή ότι λόγο του νεαρού της ηλικίας και της πολιτικής απειρίας ο Τσίπρας θα ήταν εύκολα χειραγωγίσιμος.

Έπεσαν έξω... Ο Τσίπρας δεν χρωστάει σε κανέναν. Δεν πήρε δώρα λεμονοστίφτες από γερμανικές εταιρείες, δεν έτρωγε στα κότερα επιχειρηματιών...

Πέντε μήνες τους έχει κάνει τη ζωή δύσκολη. Ακύρωσε τους «λογιστές» της τρόικας, παρόπλισε τον Τόμσεν, τον Μαζούτ και τα Golden Boys των Βρυξελλών.

Ακύρωσε ακόμα και τη θεσμική δύναμη του Eurogroup.

«Μιλάω μόνο με αρχηγούς κρατών» είπε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την εξουσία και αυτό πόνεσε πολύ τους εκπροσώπους των χρηματοπιστωτικών αγορών που είχαν μάθει να ελέγχουν την πολιτική ατζέντα βάζοντας στο Eurogroup τους δικούς τους υπουργούς Οικονομικών, αφού πρώτα είχαν περάσει από... οντισιόν από τους Οίκους Αξιολόγησης.

Ο Τσίπρας είναι η άμμος στο γρανάζι της εξουσίας...

Η «Ελίτ Εξουσίας» επαναφέρει το άθλιο σενάριο περί «κομμουνιστικής απειλής». Ο αριστερός Τσίπρας θα μας οδηγήσει στην καταστροφή, θα τρώμε με το «δελτίο», θα πληρωνόμαστε με υποσχετικές κλπ κλπ.

Το παρακράτος, μέσω της προπαγάνδας, έπιασε δουλειά...

Ο Τσίπρας είναι εξοργισμένος και όπως έλεγε σε στενούς συνεργάτες του είναι προφανές ότι «οι δανειστές δεν θέλουν συμφωνία και πίσω από αυτό κρύβονται και συμφέροντα από το εσωτερικό της Ελλάδας».

Όπως τόνισε στους συνομιλητές του δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην ιστορία οι δανειστές να μην δέχονται ισοδύναμα μέτρα.

Άντε ρε παλικάρια. Ρίξτε τον. Δώστε του τον αέρα να πάρει πάνω από 50%!!!


Newsbomb.gr