Αυτή είναι η πρώτη ελληνική φέτα από γάλα ζώων

feta_400

Αυτή είναι η πρώτη ελληνική φέτα από γάλα ζώων που τράφηκαν με παραδοσιακό, καθαρό από μεταλλαγμένα, κτηνοτροφικό κουκί και πλέον θα συμπληρώσει τα γεύματα εκατοντάδων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη*.

Χάρη στη χρηματοδότηση 600 υποστηρικτών μας, αγοράσαμε σπόρους ελληνικού κτηνοτροφικού κουκιού, σπείραμε, θερίσαμε, τράφηκαν τα πρόβατα, έκαναν γάλα και το γάλα έγινε φέτα. Αποδείξαμε στις εταιρείες ζωικών προϊόντων ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ για να εισάγουν μεταλλαγμένες ζωοτροφές.  Φτάνει να επενδύσουν στον τόπο μας!

Ήδη ετοιμάζουμε επόμενα βήματα για να βρούμε περισσότερα χωράφια που θα καλλιεργηθούν με κτηνοτροφικά φυτά και να συμβάλλουμε ώστε να γίνει η χώρα μας και πάλι παραγωγική. Σε αυτή τη φάση, όποιο ποσό μπορείς να διαθέσεις θα είναι εξίσου σημαντικό για να το πετύχουμε.


πάτα εδώ

* Τα 500 κιλά φέτας θα διατεθούν μέσα από τα γεύματα της ΜΚΟ Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου» και μέσα από την Κοινωνική Κουζίνα, «Ο Άλλος Άνθρωπος».

feta-adyen_400

Greenpeace