Αποτοξινωθείτε - ήρθε η ώρα

detox_spoof_400

Τι είναι αυτό που φοράς;

Θυμάσαι γιατί το αγόρασες; Ήταν η μάρκα, η τιμή, το χρώμα ή το στυλ; Θα το αγόραζες και πάλι αν ήξερες πως αυτό το ρούχο μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας διαδικασίας που ρυπαίνει τα νερά μας με επικίνδυνες τοξικές ουσίες;

Εγκαταστάσεις παραγωγής υφασμάτων που προμηθεύουν μεγάλες φίρμες ρούχων απορρίπτουν καθημερινά σε ποταμούς βιομηχανικά απόβλητα που περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες. Κάποιες από αυτές τις ουσίες είναι εμμένουσες, παραμένουν στο περιβάλλον για πολύ καιρό μετά την απόρριψή τους και προκαλούν ορμονικές διαταραχές ή ακόμη και καρκίνο.

Τα τοξικά όμως δεν γίνεται να είναι στη μόδα! Εσείς έχετε τη δύναμη να το αλλάξετε αυτό και το έχετε ήδη αποδείξει:

Χάρη στη δική σας δράση και πίεση, η ZARA προστέθηκε στις 9 εταιρείες που δεσμεύτηκαν να εξαλείψουν τα τοξικά από την παραγωγή τους. Μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, στείλατε χιλιάδες email-διαμαρτυρίας και παράλληλα δεκάδες εθελοντές μας βρέθηκαν έξω από το κεντρικό κατάστημα στην Αθήνα ζητώντας μόδα ΖARA χωρίς τοξικά.

Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και χρειαζόμαστε τη δική σου βοήθεια.
Στήριξε αυτή την εκστρατεία με όποιο ποσό μπορείς. Είτε μικρό είτε μεγάλο, να ξέρεις ότι είναι εξίσου σημαντικό για την προσπάθεια να εξασφαλίσουμε ότι η μόδα δεν ρυπαίνει με τοξικά το νερό του πλανήτη μας.